Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Évet értékelt a rendőrkapitány Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 04.

Image

A Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét.

 

Dr. Sági János rendőr alezredes, kapitányságvezető a 2015. március 2-án megtartott állománygyűlésen értékelte a Gárdonyi Rendőrkapitányság 2014. évben végzett munkáját.

 

A kapitányság vezetője megköszönte az állomány szakmai munkáját. A vezető megítélése szerint a kapitányság sikeres évet zárt.

 

Sági alezredes beszámolt az elmúlt évben elért eredményekről, a tapasztalt tendenciákról, a jövőben kitűzött célokról, illetve meghatározta azokat a területeket, ahol előrelépés szükséges.

 

A rendőrkapitány különös sikerként értékelte, hogy a regisztrált bűncselekmények száma a Gárdonyi Rendőrkapitányság illetékességi területén csökkent, az állampolgárok személy- és vagyonbiztonságát súlyosan sértő vagy veszélyeztető erőszakos bűncselekmény nem történt és a közrendvédelmi területre vonatkozó célkitűzések javarészt teljesültek.

 

A Velencei-tó térségében a turisztikai idényben nőtt a látogatottság, amelyhez a Velence Korzó megnyitása is hozzájárult. A tó körül több nagyszabású, jelentős tömegeket vonzó kulturális, szórakoztató és sportrendezvény került megrendezésére. A Gárdonyi Rendőrkapitányság állománya a Készenléti Rendőrség megerősítő erőinek támogatásával a turisztikai idény okozta kihívásoknak meg tudott felelni.

 

 


 

A vezető feladatként határozta meg a közterületi és baleseti mutatók további javítását, a reagálókészség megőrzését, valamint a bűnügyi eredményesség növelését.

Az állománygyűlés elöljárója Dr. Varga Péter rendőr ezredes megyei rendőrfőkapitány köszönetet mondott a Gárdonyi Rendőrkapitányság állományának jó színvonalú szakmai munkájáért. Az ezredes kihangsúlyozta, hogy a jövőben nagy hangsúlyt kell fektetni a felderítési hatékonyság növelésére, a bűn- és balesetmegelőzési tevékenységre, valamint a veszélyeztetett korosztályok védelmére.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >