Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hosszabbításos góllal nyert a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 05.

Image

A sors általában ad is, ha elvesz, és ez fordítva ugyancsak igaz. A Videoton labdarúgói most 3 napon belül ezt saját bőrükön is megtapasztalták, ugyanis míg vasárnap Győrben a bajnoki idénnyitón a hosszabbításban kapott góllal csúszott ki kezükből a 3 pont, addig szerdán a PMFC ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjénel első mérkőzésén az utolsó pillanatban szerezték meg a győzelmet. A 2-1 nem éppen megnyugtató előny, de a továbbjutás sorsa továbbra is elsősorban a Vidi kezében van.

 

 

A győri bajnokihoz képest szinte teljesen kicserélte csapatát Joan Carrillo, ami nem biztos, hogy feltétlenül szerencsés volt, hiszen kicsit nehezen vette fel az "üzemi hőfokot" együttese. Az elején ugyan akadt két kecsegtető lehetősége a fehérvári gárdának, ám a játékrész közepén már inkább a vendégek akarata érvényesült, egyre több helyzetet dolgoztak ki, s az egyiket az igencsak akítv Fröhlich lőtte Pajovics kapujába a 44. percben, így a szünetre a pécsiek vonulhattak előnnyel.

Lévén kupapárharcról volt szó, alaposan rá kellett kapcsolnia a Vidinek a folytatásban ahhoz, hogy meg tudja fordítani a meccset és előnnyel mehessen a visszavágóra. Jelentős nyomást is helyezett a bajnoki listavezető a PMFC kapujára, ám Gőcze kapus remek napot fogott ki, szinte mindent védett. Amit nem, azt az ő közreműködése nélkül is kihagyták a hazaiak. Pajac, Chakla, Ivanovszki és Álvarez is betalálhatott volna, de nem tette. Mint ahogy a létező legnagyobb ziccert is kihagyta Feczesin, aki a 78. minutumban a Kovács felvágásáért járó 11 -est sem tudta gólra váltani, a pécsiak kapusa ezt is védte!

Nagyon nyomott a Videoton, s erőfeszítéseit a 95 (!) percben, a hosszabbítás legvégén koronázta siker. Ismét Kovácsot buktatták a büntetőterületen belül, újabb 11 -es! Ezt Álvarez vállalta és értékesítette, ezzel 2-1 -es előnyhöz juttatta csapatát az április elsejei (18:00) pécsi visszavágóra. Izgalmas kis meccsnek ígérkezik...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >