Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb ARAK-os remeklések
Újabb ARAK-os remeklések Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 11.

Image

A prágai fedettpályás atlétikai Európa-bajnoksággal egy időben került sor a sportág utolsó téli országos bajnokságára. A korábbi megmérettetésekhez hasonlóan, az Újonc és Serdülő Összetett OB is kiemelkedő ARAK-os sikereket, érmeket hozott! Mindkét korosztályban egyet-egyet, Mátó Sára a serdülőknél aranyat, Menyhárt Zsófia az újoncoknál bronzot, de a külön-külön versenyszámokban is kiválóan produkáltak az ifjú fehérvári tehetségek.

 

 

A 13 évesek egy napos, négy versenyszámból álló próbájában végig izgalmas csata volt. A lehető legszorosabb versenyben, egyetlen pont különbséggel, de az ARAK-os Menyhárt Zsófia állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A serdülőknél Mátó Sára győzelméhez egy pillanatig sem fért kétség. Az első nap első versenyszámában, a 60 méteres gátfutásban már a leggyorsabb volt. Az ARAK kiválósága öt versenyszámból négyben volt végül a legjobb. A 3830 pontos eredményénél ráadásul magyar serdülő lány még soha nem csinált többet!

Szabadtéren a téli dobó OB is megrendezésre került. Az ARAK újonc dobói közül Pécsi Dóra kalapácsvetésben jeleskedett. 35 méter 4 centis eredményével bronzérmet nyert. Solymossi András és Pécsi Dóra az újoncoknál diszkoszvetésben hetedik, Pammer Veronika a serdülőknél kalapácsvetésben nyolcadik lett - tájékoztatott az ARAK szakosztályvezetője Tölgyesi Előd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >