Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
BÁRKI FELMÉRHETI FUTÓFORMÁJÁT AZ ARAK FUTÓKLUBBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 13.

Image

A jó idő közeledtével hamarosan beindul az utcai és terepfutó versenyek szezonja. A futást és a mozgást szeretők örömére márciustól kezdődően Fejér megyében szinte minden hétvégére jut valamilyen program. Székesfehérváron két kiemelkedő esemény, a CEP Fehérvár Félmaraton valamint a TESZ futóverseny várja a futás szerelmeseit. Jó hír a versenyekre készülők számára hogy az ARAK szabadidő szakosztályának szervezésében lehetőségük van formájuk, felkészültségük rendszeres ellenőrzésére a Futóklub felmérő futásain.
 
 
A CEP Fehérvár Félmaraton április 26-án, a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért (TESZ) Futás pedig a hagyományoknak megfelelően június első vasárnapján, 7-én várja majd az indulókat.
 
Az ARAK szabadidő szakosztályának felmérő futásain készülni, hangolódni is lehet a nagyobb eseményekre, valamint szakemberek felügyelete mellett ellenőrizni az aktuális sportformát. Az első tesztfutás február 28-án sikeresen lezajlott a Bregyó Közi Atlétikai Központban.
 
 
A soron következő felmérések március 28-án illetve május 23-án szintén a Bregyó Közbe várják az érdeklődőket. Kimért pályán 5, 10 és 15 kilométeres távon mérettethetnek meg az indulók, melynek teljesítéséről valamennyi résztvevő emléklapot kap.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >