Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ezüstben csillogtak a Varkocs ifjai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 16.
Az elmúlt hétvégén Nagyberkiben rendezték meg a már hagyományos, két napos nemzetközi Szalacska Kupa ökölvívó viadalt. A Varkocs György Box Club vezetőedzője Turós Arnold nem csak vendégként és trénerként látogatott a somogyi településre, hanem aktív résztvevőként, mivel a szervezésből is kivette a részét. Határon túli kapcsolatai révén nemzetközivé tudták tenni ezt az amúgy is rangos versenyt.

 

 

A fehérvári egyesület ezúttal 3 öklözővel indult csatába: a junioroknál a 46 kg-os súlycsoportban érdekelt Dömök Szilárd, a 60 kilós Bojtos Csaba, valamint az ifik 56 kg-os súlycsoportjában vitézkedő Serbán Henrik képviselte a Varkocs színeit. Mindhárman kiválóan helytálltak, 2. helyezést értek el.

Turós Arnold így foglalta össze röviden a történéseket: "Dömök a döntőben egy nagyon rutinos MTK-s versenyzőtől kapott ki. Bojtos Csaba az első napon egy "akadémista" rutinos versenyző legyőzésével verekedte be magát a fináléba, de az aranycsatát sérülése miatt már nem tudta vállalni, így sajnos ő is "csak" 2. lett. Serbán Henrik súlyában nem érkezett nevezés így egy kategóriával feljebb indítottam. Ellenfelei testileg jóval nagyobbak voltak nála, de erőben nem maradt el tőlük és a döntőben is csak 2:1-es pontozással maradt alul. A lehetőségekhez képest elégedett vagyok a srácok teljesítményével."

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >