Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Győzelemmel zárt az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 16.
Nem osztott, nem szorzott már a végső helyezéseket illetően, de le kellett játszani a női kézilabda NB I alapszakaszának zárófordulójában az FKC - Mosonmagyaróvár mérkőzést. Ennek a megfelelően nem ez volt a szezon meccse, de legalább -ahogy mostanában divat az együttesnél a kiesés ellen küzdő csapatok ellen-, ha nem is sokkal, de 26-24 -re nyert a fehérvári alakulat, mely a 6. pozícióból, 3 bónuszponttal kezdi meg a "középházi" küzdelmeket az 5.-8. helyek valamelyikének megszerzéséért.

 

 

A meccs sok jó szót nem érdemel, gyenge színvonalú kézilabdát adtak a közönségnek. Az újonc óváriak végig tartották a lépést Bakó Botond együttesével, amely végül 2 góllal nyerni tudott.

A folytatásban is marad a langyosvíz az FKC számára, mert -mint általában- képtelen volt igazán fontos meccset nyerni a szezonban, sőt, a kicsikkel is rendre megszenvedett. Lehet kozmetikázni a véleményeket, lehet kerülgetni a témát, de nem érdemes: ez a klub ennél sokkal többre hivatott csapatot érdemelne, sokkal jobb játékosokat igazolhatna a lehetőségei alapján, mégis évek óta erősen középszerű kerettel fut neki a szezonnak, s nem tud az 5.-6. helynél feljebb lépni, pedig ebben a mezőnyben a Győr és a Fradi után "üres" a kínálat, nincsenek klassziscsapatok, némi erősítéssel bárki odérhet a dobogóra.

Ennek ellenére az FKC-nál valahogy nem sikerül ezt a szintet megugorni, így nem csoda, hogy a nézőszám sem verdesi az egeket. Marad a régi lemez: talán majd jövőre...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >