Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
HAGYOMÁNYOS CSALÁDI SAKKVERSENY Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 17.
2015. március 18-án, szerdán a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda immáron második alkalommal szervezi meg a családi sakkversenyét. Az országosan is egyedülálló és példaértékű hagyományos sportrendezvényre 58 család jelentkezett ebben az évben. A sportos programot az 1-4. évfolyamos tanulóknak szervezik meg, ezen kívül a családi csapat két főből áll.

 

 

 Március 18-án, szerda délután, 15-től egészen 17 óráig szervezi meg immáron második alkalommal a családi sakkversenyét a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda. Érdekesség a programmal kapcsolatban, hogy a családi csapatok két főből áll. Az 1. táblán a tanuló, meg a 2. táblán a családtag (szülő, testvér, rokon) játszik.
 
 A játékidő egy játszmára körülbelül 20 perc. Az elhúzódó partikat az állás alapján (20 perc után) értékelik ki a szervezők. A csapatoknak 14.50-ig kell elfoglalni a helyüket az I. emeleten kijelölt termekben (az 5. és a 7. osztály terme). A versenyt a létszámtól függően körmérkőzéses, vagy svájci rendszerben bonyolítják le, kiesés nincs. Mind a négy évfolyamon az első három helyezett család érmet kap.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >