Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Club Aliga: hajóra fel!
Club Aliga: hajóra fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 19.

Image

Lassan ismét kitavaszodik és a Balaton vízállása is kedvező, jelenleg 118 cm. Az elmúlt hétvégén megnyitotta a kikötőjét az idei hajóforgalom előtt a Club Aliga, melynek kikötöháza a szezonban már megszokott szolgáltatásokkal áll bérlői rendelkezésére. Ezzel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adta a hajósok számára aktuális hírlevelében a méltán népszerű üdülőközpont igazgatója, Németh Balázs.

 

 

"A héten kikötőnkben cölöpcsere és faszerkezet felújítási munkálatok kezdődnek. Ebben az időszakban kikötőnk a vízfelületén és a fa mólók mentén korlátozottan lesz csak bejárható.

Május 5-én és július 28-án 10 órára a Nemzeti Közlekedési Hatóság ismét időszakos szemle időpontot hirdet kikötőnkbe, ami hasznos segítség lehet a bérlőink hajóinak vizsgáztatásához.

A fentiek alapján kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek elkezdeni a hajókkal kapcsolatos tavaszi karbantartási feladatok megtervezését, hogy május 15-ig ismét minden a kikötőnkhöz tartozó hajó a vízre kerülhessen.

Daruzási időpontokért idén is Tósoki Attila kikötővezetőnél lehet áprilistól jelentkezni. A lehetőséggel idén is foglalási sorrendben lehet majd élni." - áll Németh Balázs, a Club Aliga igazgatójának tájékoztatójában.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >