Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Internet Fiesta egy héten át Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 20.

Image

Az idei évben újból megrendezésre kerül az Internet Fiesta országos rendezvénysorozat 2015. március 19. és 26. között. Az ország több száz könyvtárában várják az érdeklődőket és természetesen a Vörösmarty Mihály Könyvtárba is.

 

 

Az Internet Fiesta idei fő témaköre – Környezetünk és családunk az interneten – lehetőséget kínál arra, hogy a könyvtárak népszerűsítsék az internet lehetőségeit a szűkebb és tágabb környezet – város, falu, épített és természeti értékek – megismerésére. Alkalom adódik a helytörténeti adatbázisok bemutatására, a helyi kutatások prezentálására. A lakóterületük értékeit interneten közkinccsé tevő különböző közösségek sokszor kapcsolatban állnak egymással, a programokon résztvevők játékosan, akár vetélkedők, játékok során tehetik próbára tudásukat.

A Vörösmarty Mihály Könyvtárban előadást hallhatnak az érdeklődők az internet veszélyeiről, a helytörténeti forrásokról, az Europe Direct pontról és a facebookról, valamint több témában is totót tölthetnek ki a játékos kedvűek.

Bővebb információ a www.vmk.hu oldalon olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >