Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lezárult a fejlesztés a Táncsics Mihály Általános Iskolában
Lezárult a fejlesztés a Táncsics Mihály Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. március 23.

Image

Sikeresen lezajlott az „Innovatív iskolák fejlesztése – Lehetőség a megújulásra” című, TÁMOP - 3.1.4-2012-12/2-0265 számú pályázat a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában. A 2012. január 1-je és 2014. december 31-e között, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében lezajlott projekt keretében az intézmény 63.862.600 forint támogatásban részesült.

 

 

A pályázat alapvető célja volt, hogy gazdag programlehetőséghez juttassák a Táncsics Mihály Általános Iskola tanulóit.

A mindennapos testnevelés órák keretében változatos mozgásformákkal – például korcsolya, karate, lovaglás – ismertették meg a gyerekeket és számos, a környezettudatos magatartást népszerűsítő rendezvényt – egészségnapokat, erdei iskolát, baleset-megelőzési és egészségfejlesztési  programokat –  is szerveztek számukra.

Megvalósultak továbbá a nyelvi képzést támogató foglalkozások, táborok, a nemzeti és nemzetiségi hagyományok ápolását célzó programok és informatikai szakkör is, a pedagógusok pedig a szaktárgyi tudást bővítő és módszertani megújulást elősegítő továbbképzésekben részesültek.

A pályázat biztosította a programokhoz szükséges eszközök beszerzését.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >