Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ünnepnap"! Győzött az Alba!
Ünnepnap"! Győzött az Alba! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. március 26.

Image

Az idei szezon történéseinek tükrében igazi ünnepnap volt szerdán a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatánál, győzött ugyanis az idény előtt még bajnoki döntőről álmodozó együttes a középszakaszban. Fokozza az eufóriát, hogy ott nyerte meg a Pécs elleni derbit a korábbi négyszeres aranyérmes, ahol eddig rendre elbukta a meccseit: a hajrában. TLI-Alba Fehérvár - PVSK PANNONPOWER 90-82. Ezzel a sikerrel tovább él a rájátszásba jutás matematikai esélye, még, ha ahhoz további győzelmek és a közvetlen riválisok rendszeres vereségei is kellenek a hátralévő 5 fordulóban.

 

 

Az Alba jelen helyzetében minden sikernek örülni kell, annak pedig különösen, ha az utolsó percekben nem elbukja, hanem megnyeri aktuális mérkőzését. Most ez történt, s az alapszakaszban elszenvedett két zakó után törlesztett valamit a PVSK -nak. Ezúttal is Kromah volt a legeredményesebb Albás a maga 23 pontjával, de kulcsember volt a győzelemben a 17 illetve 18 egységig jutó Kalve és Csorvási is.

Jó hír a szurkolók számára, hogy sérülése után visszatérhetett a palánkok alá a nemrégiben igazolt, aztán két meccs után kieső Gilchrist, így a szezon hajrájában talán már teljes kerettel készülhet az újonnan kinevezett Góbi Henrik vezetőedző.

Szombaton újabb sorsdöntő -már mindegyik az- találkozó vár az Albára. A mindig, mindenki számára nehezen bevehető körmendi katlanban lesz jelenésük Simonéknak 18 órakor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >