Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi: kettős siker, jöhet az Újpest Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. április 03.
Az első mérkőzés nyögvenyelős hazai 2-1 -es sikere után idegenben egészen könnyedén 3-0 -ra intézte el a bajnokságban remek formába lendült PMFC csapatát a Videoton, így kettős győzelemmel, 5-1 -es gólkülönbséggel jutott be a Magyar Kupa legjobb 4 együttese közé. Mivel az Újpest is simán (4-0 -val) lépett túl az NB II-es Gyirmóton, a lilákkal meccselhet a fináléba jutásért Joan Carrillo együttese, ami azt jelenti, hogy a vasárnapi bajnoki találkozó után még kétszer randevúznak egymással a felek áprilisban.

 

 

Pécsett egy jó formában lévő hazai együttes várt a Vidire, s mivel az első meccsen csak a hosszabbítás perceiben lőtt büntetővel tudott nyerni 2-1 -re a piros-kék alakulat, igen nehéznek ígérkezett számára a továbbjutás. Végül azonban nem lett az. A bajnoki listavezető jól koncentrált, s Feczesin -jogos- büntetőből szerzett találatával már a 13. percben megszerezte a vezetést, némileg elvéve a házigazdák kedvét attól, hogy túl merész álmokat tápláljanak.

Lőtt ugyan szabadrúgásból egy kapufát a Pécs, ám az első félidőben inkább a Vidi állt közelebb a második góljához, mivel több helyzetet is elhibáztott, de a befejezésekbe hiba csúszott, illetve Feczesinnek sikerült bevennie újra Gőcze kapuját, de les miatt ezt nem adta meg Iványi játékvezető.

A második félidőben akadt néhány lehetőség mind a két kapu előtt, gólt azonban csak a Vidi szerzett. Először a 60. percben Ivanovszki, majd a 85. minutumban Trebotic. A kettő között kicsit "ellaposodott" a küzdelem. Szó szerint, ugyanis a 64. percben Pajacot állította ki egy szabálytalanség után egyből Iványi, majd a 68. -ban kompenzált is, amikor az alig egy perccel korábban beállt Márkvárt számára villant a piros lap mert lerúgta Brachit.

A vártnál jóval simább Vidi továbbjutással jöhetnek az "újpesti hetek" a fehérvárak számára, mivel éppen most vasárnap (18.45) az NB I -ben, majd további két alkalommal az MK -ban is megmérkőznek egymással áprilisban (8-án szerdán 18 órakor Fehérváron, 28-án kedden szintén 18 órakor Újpesten).

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >