Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyuszisimogatót szerveznek Húsvéthétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 05.

Image

Remek családi programmal köszöntik a tavaszt a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. Április 6-án, Húsvéthétfőn 14.00 órától rendezik meg a hagyományos nyuszisimogatót, és kreatív, kézműves foglalkozásokkal is várják a gyerekeket.

 

 

A házi kedvencek tartása sok-sok örömöt ad, ugyanakkor óriási felelősséggel is jár, ami különösen nagy hangsúlyt kap Húsvét környékén. Minden kisgyermek szeretne nyuszit kapni, az élő állat azonban nem ajándéktárgy. Ennek jegyében évek óta sikerrel, sok kisgyermekes család örömére szervezi meg nyuszisimogató programját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona.

A hagyományosnak mondható rendezvény április 6-án, hétfőn 14.00 órakor kezdődik a Takarodó út 5. szám alatti állatotthonban. A gyermekek ezúttal is aranyos élő nyuszikkal találkozhatnak, akiket lehet szeretgetni, simogatni. Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetőség lesz kreatív alkotó tevékenységre. A kicsiket kifestők, színezők várják, a nagyobbak készíthetnek kanálcsibét, papírtyúkot, guriganyulat. Az alapanyagot a szervezők biztosítják, a programra ingyenes a belépés.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >