Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow VI. Shanza Orientális Táncgála
VI. Shanza Orientális Táncgála Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 24.

Image

Sok szeretettel várja Olvasóinkat Janus Márta Shanza és Tanítványai, valamint meghívott vendégeik április 25-én, 18 órára az Öreghegyi Közösségi Házba, ahol immár hatodik alkalommal kerül sor a Shanza Orientális Táncgálára!

 

 

Janus Márta Shanza ismert és elismert okleveles hastáncoktató. Immár tizenhárom éve táncol és tanít, gyakorlottan mozog az orientális tánc világában. Shanza orientális művészetében a legfőbb szerepet a nőiség felfedezése és megélése jelenti. A hastánc a nőiség tánca, kifejeződnek benne a táncosok érzelmei, temperamentuma, személyisége, szeretetképessége és a tánc iránti alázatuk. Shanza elsődleges célja, hogy ezen összetett érzelemvilágon keresztül felszabadítsa a táncosaiban a mélyen rejlő nőt, hogy meg tudják élni nőiségüket.

A hastánc egyaránt formálja a táncos testét és lelkét: a női szépséget hangsúlyozó mozdulatok hatnak a lélek harmóniájára, elősegítik a szunnyadó női energiák feléledését. Ahogy hatására a test és a lélek szépül, fokozódik a női önbizalom, a pozitív kisugárzás.

 

Image
.

 


Shanza első csoportja, a Harmónia Hastánccsoport 2008-ban alakult meg. A 6. alkalommal megrendezett gálaesten Shanza és tanítványain kívül vendégművészek is fellépnek: Szatzger Cecília Shazadi és csoportja, Bánhidi Zsófia, illetve a Shatakela hastánccsoport. 

Jegyek rendelhetők a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, a 20/260-31-74-es telefonszámon, illetve a helyszínen is megválthatók. Az elővételi jegy ára 1200 Ft, a helyszínen 1500 Ft.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >