Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK ORSZÁGOS KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓJA
VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK ORSZÁGOS KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Székesfehérvári Első Lions Club hagyományt teremtve nyolcadik alkalommal tartja meg a látássérült embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelem felkeltés lehetőségeként a „Vagyok 2015” rendezvény sorozatot. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.

 

 Székesfehérvári Első Lions Club a látássérültekért elkötelezett tagsága fel kívánja hívni a figyelmet a fogyatékkal, hátrányban élők átlagon felüli kifinomult képességeire. A székesfehérvári klub tagsága a nyolcadik rendezvényt is saját gyermekének tekinti. Az előző rendezvények sikere és jó hangulata azt mutatja, hogy szükség van ilyen találkozóra, ahonnan a résztvevők pozitív élményekkel feltöltődve, új barátságokat kötve távoznak otthonaikba.
 
 A rendszeresen évenként megjelenők és fellépők mellett egyre nagyobb számban új és újabb arcok jelennek meg a három elemből álló rendezvényükön, kísérőjükkel együtt Székesfehérváron. Már az előző évi rendezvényt követően elindul a készülődés a következő rendezvényre és elvárják a bemutatkozás lehetőségét. Országosan Székesfehérvár neve sokak számára, de az érintetteknek, különösen a vakok és gyengénlátók foglalkoztatásával, gondozásával is összefügg.
 
Program:
 
2015. április 18. szombat 9:00
Helyszín: KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központ (8000. Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.)
Az országos találkozóra nevező látássérültek képzőművészeti alkotásaiból rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitója
A kiállítást Dr. Solymosiné Dr Kis Ilona a LIONS Clubok Országos Szövetségének Kormányzója nyitja meg városunk prominens vezetőinek részvételével
 
2015. április 18. szombat 9:30-16.00
Helyszín: KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központ (8000. Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.)
Vak és gyengén látó társaink kulturális bemutatkozásai az előadó művészeti kategóriákban (zene, tánc, ének, vers, próza)
 
2015. április 19. vasárnap 17:00
Jótékonysági Gála – melyen fellépnek vak és látás sérült tehetségek, s az est második része egy Strauss koncert az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában
Helyszín: KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központ (8000. Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.)
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >