Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow SŰRŰ HÉTVÉGI PROGRAMJA VOLT A FEHÉRVÁR RUGBY CLUBNAK
SŰRŰ HÉTVÉGI PROGRAMJA VOLT A FEHÉRVÁR RUGBY CLUBNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 22.

Image

Több fronton, több sportágban is helytálltak a hétvégén a Fehérvár Rugby Club sportolói. A Gyolcsos Ferenc vezette egyesület csapatai több értékes győzelmet arattak a különböző bajnoki fordulókban, de Baranyai Tamás, a klub súlyemelője is jól szerepelt a Főiskolás OB-n.
 
 
- Szombaton az Fehérvár Rugby Club NB I.-es férfi csapata a szomszéd Velencei Kék Cápákat fogadta a Köfém rögbi pályán. Bár az első öt pontos célt az FRC fiatal junior válogatott játékosa Csörgei István szerezte, de azt követően csak a vendégcsapat szerzett pontokat és 35 -5-re győzött. A Fehérvár Rugby Club gyengélkedésének oka az volt, hogy a klub valamennyi felnőtt válogatott játékosa (4 fő) sérüléssel bajlódik.
 
- FRC súlyemelő szakosztályának versenyzője, Baranyai Tamás 77kg-os súlycsoportban 70kg szakításával és 100kg lökésével 5. lett a MEFOB - Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságon. Tamás kockáztatott az előkelőbb helyezés érdekében, mind a szakításban, mind a lökésben második és harmadik fogása már az egyéni csúcsa fölött volt. Az egyéni csúcs beállítás az sikerült, az egy helyezéssel való előre lépés viszont nem.
 

 
- A 6. fordulóval vasárnap Százhalombattán folytatódott a női bajnokság. A fehérvári lányok először az Olimpia Ljubljana csapatát győzték le 29-0-ra, azt követően a Fogócska SE Budapest csapatát 54-0-re elsöprő fölénnyel. Az utolsó mérkőzést az Elefántokkal vívta a Fehérvár, amely 17-17-es döntetlennel zárult. A tornarendszerű bajnokság újabb fordulójában a győzelmet a Fehérvár Rugby Club szerezte meg, ezzel tovább növelte a bajnokságban előnyét.
 
- Az U15-ös női bajnokság soros fordulóját szintén Százhalombattán rendezték.
 
- Eredmények: Fehérvár Rugby Club - Torpedó 30-0; Fehérvár Rugby Club - Vadmacskák 35-10; Esztergom - Fehérvár Rugby Club 40-10.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >