Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Vezér utcák majálisát rendezik meg pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 24.

Image

A Vezér utcák majálisát rendezik meg április 24-én a Hétvezér Általános Iskolában, ahol többek között könyves bolhapiac, kutyás engedelmességi bemutató, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár és táncház is lesz. Az iskola 1-es és 2-es termében egészségszűrés zajlik, míg a kirakodóvásárt 14 órától az aulában rendezik meg.

 

 

Április 24-én, pénteken rendezik meg a Vezér utcák majálisát rendezi Hétvezér Általános Iskolában, melynek fővédnöke Deák Lajosné, a 11. számú választókörzet  önkormányzati képviselője. Az immár hagyományos program keretében a kézműves foglalkozásokat az udvaron tartják, ahol többek között az arcfestést, a gyöngyfűzést, a papírsárkány készítést, a fafaragást és a papírhajtogatást is kipróbálhatják a gyerekek. A 14 órakor kezdődő kirakodóvásáron mézek, sajtok, füstölt áruk kaphatóak, de lesznek levendulatermékek és természetes kozmetikumok is.

Az érdeklődőket ezen kívül még egyéb programokkal is várják a szervezők 16.00-tól egészen 19.00 óráig. Az eseményre ellátogatók a Mentaház jóvoltából egészségügyi szűrésen vehetnek részt, kipróbálhatnak különféle népi- és gyermekjátékokat, megtekinthetik a tűzoltóság szerkocsiját a sportpályán, továbbá táncházi mulatság is vár minden érdeklődőt.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >