Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
INGYENES FOGLALKOZÁSOKAT TART NYAKAS GÁBOR KUTYATRÉNER Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 23.

Image

Ismét három alkalomból álló, ingyenes foglalkozás-sorozatot tart Nyakas Gábor kutyatréner, viselkedés-szakértő, aki elméleti és gyakorlati képzést ad majd a gazdiknak és kedvenceiknek. Az ismert szakember jövő kedden, majd szombaton és vasárnap Székesfehérváron, különböző helyszíneken várja a gazdikat és kedvenceiket. A foglalkozáson való részvétel ingyenes lesz.
 
 
A sorozat első foglalkozása április 28-án, kedden 17 órakor kezdődik a Homoksor 7. szám alatt, az Alpha-Vet Állatkórház előtti füves területen.
 
A második programra május 2-án, szombaton 14 órától az Új Csóri úton, a Lidl áruházzal szemben kialakított kutyaiskolánál, a harmadikra május 3-án, vasárnap 10 órától a Budai úti Interspar áruház mögötti kutyafuttatónál kerül sor.
 

 
Nyakas Gábor kutyatréner elméleti és gyakorlati képzést tart gazdiknak és kedvenceiknek. Fontos, hogy a kutyatulajdonosok jó kapcsolatot ápoljanak a szomszédaikkal és a környezetükben tartózkodókkal egyaránt, illetve tudják, hogy ehhez mit kell megtenniük.
 
A szakember olyan egyszerű, könnyen elsajátítható módszereket mutat be, melyekkel az állatok játszva, élvezettel tanulhatnak. A foglalkozásokon szó lesz a speciálisan a nyári időszakban előforduló helyzetekről, veszélyekről, a kutyafuttatókra vonatkozó viselkedési normákról és az általánosan elfogadott szabályokról.
 
A nyílt napokon külön csoportban foglalkoznak a kistestű kutyákkal, és bemutatják a speciálisan számukra kifejlesztett, az országban egyedülálló oktató programot.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >