Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A természetességre törekedve - hiper realisztikus szemöldök-tetoválás
A természetességre törekedve - hiper realisztikus szemöldök-tetoválás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 01.

Image

Ki ne szeretne olyan szemöldököt, amely kiemeli a szemét, amely karakteresebbé teszi az arcvonásait, anélkül hogy festett, illetve, hogy tetovált lenne? Mindenki a valódi hatást keresi, hiszen a természetesség a legfontosabb szempont. A hiper realisztikus szemöldök most már elérhető Magyarországon is a japán (microblading) eljárásnak köszönhetően a Betty Szépségszalonban!

 

Kezdetben volt a Nő, akinek ritka volt a szemöldöke illetve nem az arcához illő formával áldotta meg a Sors. Ezért a Nő úgy döntött, hogy változtat a Természet adta alakon és minőségen. Ceruzát ragadott hát és új szemöldököt rajzolt magának.

Az új szemöldök gyorsan kopott, elkenődött, minden nap újra és újra meg kellett formázni, ezért a Nő inkább felkeresett egy kozmetikust, hogy befestesse. Ez ugyan kicsit dúsabbá tette a ritka szőrszálak-alkotta képet, ám a forma nem változott meg, és az eredmény közel sem volt tökéletesnek, tartósnak mondható.

Ezért a Nő nagyon boldognak érezte magát, amikor megtudta, hogy létezik szemöldök- tetoválás. Gyorsan el is ment megformáztatni azt, az Ég elmaradt áldása miatt. Elégedetten szemlélte a művet, ámde látszott, hogy nem természetes szőrszálak nyugszanak szemhéja felett.

Pár év alatt kikopott a satírozás, ám a Nő mégis örült, mert divatba jött a szálas tetoválás! E kifinomult módszerrel már az eredeti szőrszálakhoz hasonló hatást alkotott a sminktetováló. Az eredményt látva, mindenki elismerően bólintott. A Nő azonban még mindig nem volt száz százalékosan elégedett – bár maga sem tudta az okát, hogy miért…

Ismerős a történet?

Bizonyára sokan vagyunk, akik szeretnénk, ha gyönyörűen megformált szemöldök díszítené arcunkat, és olyan tartós, természetes hatású módszert keresünk e vágy megvalósításához, amely teljesen valódi hatást kelt. Nos, ez most többé nem álom, nem megfoghatatlan vágy egyetlen nő számára sem, hiszen végre Magyarországon is elérhető a hiper realisztikus szemöldöktetoválás, amely japán mikroszálas, vagy microblading technikaként vált ismerté.

Image
.

 

 

 

Ez a módszer a szemöldök tetoválás egy különleges változata, amellyel teljesen valódi hatás érhető el. A hagyományos száltechnikától eltérően e módszerrel észre sem lehet venni, hogy valakinek nem valódi szemöldök-szálai vannak, hanem tetováltak.

Image
.

 

 

Így azok is bátran igénybe vehetik e szolgáltatást, akik eddig ódzkodtak a tetováltatástól a művi hatástól való félelmükben.

Image
.

 

 

 

A microbalding készítésnél a tervezés komoly feladat, közel egy órán át is tarthat, hiszen a vendég arcához, hajszínéhez, elképzeléseihez kell alkalmazkodni a forma kialakításában, miközben figyelni kell arra is, hogy a természetes szálakkal megegyező növés irányban készüljenek a tetovált szálak. Az előrajzolás egy speciális, ceruzával történik, így semmilyen bőrirritációtól nem kell tartani.

Image
.

 

 

 

A microbalding technika attól különleges, hogy a tetovált szálak egy toll eszköz segítségével, kézi módszerrel, speciális mozdulatokkal készülnek. Így a tetovált szálak sokkal vékonyabbak, lágyabbak lesznek, mint a gépi szálazás esetében.

Image
.

 

 

Az mikroblading, vagy más néven japán mikrotűs technológiához tartozó egyedi „tollszár”, és tűsor gondoskodik a természetesen kecses, hajszálvékony, enyhén hajlított szálak formázásáról.

Image
.

 

 

 

A tetovált szálak a gyógyulás után sem mosódnak össze, és tökéletesen összevegyülnek a saját szőrszálakkal. A technika minden típusú szemöldök szálirányához könnyedén igazítható, követi az eredeti, meglévő szálirányt, követve azt a formát, amit előzetesen együtt megterveztek.

Image
.

 

 

 

A mikroszálas felépítésnek köszönhetően teljesen természetes lesz az összhatás. A mikro-száltechnikás szemöldöktetoválás egy évig tart, ez után frissítetni kell, hogy mindig szép, és ápolt hatása legyen. Ilyenkor picit ismét lehet alakítani a formáján, a haj színéhez igazodva más színt is lehet választani.

Image
.

 

 

Ne felejtsük el, hogy ahogyan telnek az évek, az eredeti szemöldök vége lekonyul a bőr megereszkedése miatt. Ettől sokkal szomorúbbnak tűnik a hölgyek arca. E japán technikával viszont optikailag megemelhető a szemöldök vége.

 

Image
.

Aki hiper realisztikus szemöldöktetoválásra vágyik, látogasson el a Betty Kozmetikába Székesfehérváron vagy Budapesten!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >