Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KATONAI TOBORZÓ NAP SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 29.

Image

Nagyszabású toborzónapot szervez április 29-én, szerdán a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Katonai Igazgatási Központja. A program 9.00 órakor a Helyőrségi Zenekar műsorával kezdődik.

 

 

A katonai toborzó nap április 29-én, szerdán 09.00-15.00 óra között zajlik a Zichy ligetben. A rendezvény keretében tájékoztatást adnak a katonai szolgálatvállalás lehetőségeiről és formáiról, a fegyveres és rendvédelmi dolgozókat érintő, júliustól bevezetésre kerülő új közszolgálati életpályamodellről, illetve a továbbtanulási lehetőségekről. Képviseltetik magukat a fehérvári katonai szervezetek, így a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj is. A tatai Klapka György Lövészdandár alakulata látványos haditechnikai bemutató keretében mutatkozik be.

A Honvédelmi Minisztérium Zrínyi Nonprofit Kft. médiakamionjának köszönhetően ki lehet próbálni a lézerpuska-lövészetet és egy repülőgép-szimulátort is. A Helyőrségtörténeti Emlékgyűjtemény munkatársai rendhagyó hadtörténelem óra keretében tárlatvezetést tartanak diákoknak a Helyőrségi Klubban.

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >