Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Macskalépcső
Macskalépcső Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 08.

Image

Záróra van, a kávézóban már a székeket pakolja a pincérnő, amikor egy középkorú, tántoríthatatlan, lendületesen határozott nő betéved egy korty konyakra. Persze nem egy konyakról van szó, sokkal többről, jóval inkább egy egész életről, vagy rögtön inkább háromról.
 
 
Két nő találkozása és megismerkedése játszódik a színen, amely egy drámai szituáció kiindulópontja - a nem túl komplikált történet egyszerre válik helyenként komikussá, majd a végén egészen tragikussá. A két nő (Szitás Barbara és Mezei Léda), bár nem ismerik egymást, van egy olyan összekötő kapocs az életükben, amely alapvetően fogja meghatározni sorsuk alakulását.
 
A fiatal, naiv és a középkorú, csalódott nő prototípusa talál egymásra, akiket alapjaiban határoz meg a mellettük lévő férfi személye. Azonban ez a férfi a két nő életében egy és ugyanaz, így nem kérdés, hogy a konfliktusforrást a birtoklási vágy, a reménytelen szerelem és a ragaszkodás mikéntje adja.
 
Miközben egyikük sem képes feladni azt az illúziót, amibe ringatták magukat, egyre világosabbá válik, hogy az említett szívtipró hogyan hálózta be vagy egyszerűen csak verte át a szerelmes nőket.
 
 
THURÓCZY KATALIN:

  …………MACSKALÉPCSŐ…………   

PSZICHOTHRILLER

     RENDEZTE: SZTÁREK ANDREA

Gitta.........Mezei Réka Léda

Zsóka........Szitás Barbara

ÖREGHEGYI KÖZÖSSÉGI HÁZ

2015. MÁJUS 10. VASÁRNAP 19.00 ÓRA

BELÉPŐ: 800/1200 Ft.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >