Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Országos bajnokok a fehérvári röplabdások!
Országos bajnokok a fehérvári röplabdások! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehervarvolley   
2015. május 06.

Image

Megnyerték az országos mini kupát a Felsővárosi Masita lány röplabdázói. A fiúk mezőnyében is volt miért örülni, hiszen harmadikak lettek Nagy Róbert tanítványai.
 
 
Remekül teljesített mindkét székesfehérvári röplabdacsapat a hazai rendezésű országos mini kupa hatcsapatos döntőjében.
 
A Felsővárosi Masita Fésűs Irén vezette lány együttese a KESI, az MTK, a Vasas és a Szeged legyőzésével jutott be a fináléba, ahol egy másik alföldi gárdát, a Békéscsabát múlta felül 2-1 arányban. Ezzel a sikerrel a tavalyi, fiúknál megszerzett bajnoki címet követően a lányok is elmondhatják magukról, hogy az ország legjobbjai lettek saját korosztályukban.
 
A csapat tagjai: Berkó Liliána, Orosz Bianka, Kiss Anna, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Kovács Evelin, Blázs Eszter, Nagy Anna, Kósa Dorina, Huszár Imola.
 
Kiemelkedő teljesítményű játékos: Berkó Liliána.
 

 
A fiúk mezőnyében az előző diákolimpia bajnokaként volt érdekelt a Felsővárosi Masita, amely értelemszerűen nem a tavalyi kerettel állt ki, de idén is dobogós helyezésig menetelt.
 
Végül bronzérmesek lettek, s olyan csapatokat is megelőztek, mint a Kaposvár, a Dabronc vagy a Sümeg, amelyekkel az év során hatalmas küzdelmeket folytattak számos felkészülési torna alkalmával.
 
A csapat tagjai: Nagy Ádám, Tóth Kristóf, Kocsis Barnabás, Szentesi Bálint, Nagy András, Lukács Bence, Kaczamakisz Petrosz, Bencze Zoltán.
 
Kiemelkedő teljesítményű játékos: Nagy Ádám.
 

 
A mostani dobogós eredményekkel újabb visszaigazolást kapott a Kodolányi Főiskolai Röplabda Klub Egyesület és a Felsővárosi Általános Iskola, hogy a röplabda utánpótlás- nevelésük egyre színvonalasabb és eredményesebb.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >