Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Rólad szól!  párbeszéd a fiatalokkal
Rólad szól!  párbeszéd a fiatalokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. május 07.

Image

„Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal” elnevezéssel indított konzultációsorozatot az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága. A kezdeményezés fő célkitűzése a fiatalok bevonása a közéleti kérdések megvitatásába. Erre Székesfehérváron május 7-én, csütörtökön 16.00 órakor kerül sor. A Városháza Dísztermébe minden érdeklődőt várnak.

 

 

A 24 részes konzultációsorozatot az EMMI Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága indította útjára, annak fő célkitűzése a fiatalok bevonása a közéleti kérdések megvitatásába. A "Rólad szól" program beszélgetésein 19 magyarországi és öt határon túli helyszínen találkoznak egymással a fiatalok és a döntéshozók a 2015. május 31-ig tartó időszakban. Ezt követően a virtuális térbe költözik a program. A felmerült kérdéseket, javaslatokat, üzeneteket „hashtag-kampány” formájában összegzik a szervezők.

 

 


 

A beszélgetést megkönnyítendő a résztvevők telefonok segítségével szavazhatnak a különböző kérdésekről. A témák között szerepel a munkahelykeresés, a családalapítás, a mindennapok kihívásai. Székesfehérváron május 7-én, csütörtökön 16.00 órára várják a fiatalokat a Városház Dísztermébe, hogy szálljanak be a párbeszédbe, mondják el véleményüket, javaslataikat, igényeiket a jövő ifjúságpolitikáját érintően.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >