Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Boszorkányok és lidércek napja a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 08.

Image

Boszorkányok és lidércek márpedig léteznek! Akár fényes nappal is találkozhatunk velük a Koronás Park május 10-i, vasárnapi rendezvényén. Az egész napos programban lesz többek között boszorkánygyár, macskavarró, mesekuckó és mézeskalács készítés. A résztvevők között kisorsolnak egy nyári táborozást. Seprűre fel, és irány a Koronás Park!

 

 

A „Boszorkányos Nap” című családi rendezvény május 10-én, vasárnap 10.00 és 18.00 óra között zajlik a Koronás Parkban. Lesz többek között boszorkányműhely, ahol még a résztvevőkből is boszorkányt varázsolnak egy napra. Kencék, főzetek és egyéb boszorkánykellékek mellett mézeskalácsházat és saját macskát is készíthetnek a gyerekek. Akinek van mersze, próbára is teheti a szerencséjét a Középkori Kaszinóban és a boszitotón!

Szükség lesz a gyerekek és a felnőttek boszorkányos ügyességére, a szerencsét pedig a fekete macska és a jósnő „szolgáltatja” a programon.  A jókedvről boszorkányos táncház gondoskodik a Kákics Együttes jóvoltából, majd a nap zárásaképpen a Csurgó zenekar adja a talpalávalót.

Részletes program 
10:00-12:00 Boszorkánykonyha - fürdőgolyó készítése, olajok és kencék…
10:00-16:00 Jósda - Ismerd meg a jövődet!
11:00-11:45 Boszibál
12:00-14:00 Boszi-TOTÓ, avagy mit eszik a táltosló és miért hoz szerencsét a patkó?
14:00-18:00 Asztrológiai labor és Kaszinó
17:00 Csurgó Zenekar gyerekkoncertje

Az egész napos játékban résztvevők között kisorsolnak egy táborozást a Koronás Park nyári táborainak egyikébe. A rendezvényre szeretettel várják a székesfehérvári családokat és minden kedves érdeklődőt.

 

 

bosziplakát

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >