Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow VEGYES CSOPORTOK NYUGDÍJAS SPORTVETÉLKEDŐJE
VEGYES CSOPORTOK NYUGDÍJAS SPORTVETÉLKEDŐJE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. május 15.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata, a Polgármesteri Hivatal Civil, Ifjúsági és Sportirodája vegyes csapatoknak szervezett sportvetélkedőt múlt szombaton. A nyolcfős csapatok részére létrehozott programnak az István Király Általános Iskola tornaterme adott otthont. Szombaton délelőtt ismét összemérik tudásukat az örökifjú résztvevők a vegyes csapatoknak kiírt döntő második fordulójában. Az eseményt Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok nyitja meg.
 
 
A játékos sportvetélkedőre a székesfehérvári nyugdíjas klubok tagjaiból a nőknél 58 éves vagy annál idősebb, férfiaknál 60 vagy annál idősebb kort betöltő személyek jelentkezhettek. A jelentkezők nyolcfős csapatokban versengtek a legjobb eredmény eléréséért. A nyugdíjas klubok több csapatot is indíthatnak a sportos eseményen, de csak úgy, hogy az egész kiírásban a benevezett játékos csak egy csapatban szerepelhet végig. A döntőben megjelenteknek előzetesen postán kiküldött 8-10 egyszerű játékos feladatot kell teljesíteniük.
 
A játékos vetélkedő keretében a legnépszerűbb versenysportok elemeiből és sorversenyekből összeállított feladatokat kell megoldaniuk az örökifjú résztvevőknek. A vegyes csoportok számára szombaton délelőtt tartották meg a sportvetélkedő döntőjének első fordulóját. Az István Király Általános Iskola tornatermében tartott döntőbe négy vegyes nyugdíjas klub, az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Öreghegyi Klubja, a Vörösmarty Mihály LSE Nyugdíjasok Klubja, a Maroshegy- Vörösmarty II. Nyugdíjas Klub és az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület VÍZÜGY Klubja jutott be.
 

 
A versenyzőknek tíz feladatot kellett teljesíteniük a végső megmérettetésen, s így összesen 40 pontot lehetett elérni. A döntőt végül az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Öreghegyi Klubja nyerte meg 36 ponttal. Második lett a Vörösmarty Mihály LSE Nyugdíjasok Klubja 25 ponttal, harmadikként a Maroshegy- Vörösmarty II. Nyugdíjas Klub végzett 24 ponttal, míg negyedik helyen az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület VÍZÜGY Klubja ért célba 15 ponttal.
 
Az előttünk álló mostani hétvégén, 2015. május 16-án, szombaton következik a városi nyugdíjas klubok nyolcfős vegyes csapatainak négyes döntőjének második fordulója. A programot szombaton délelőtt 10:50-kor Östör Annamária, Székesfehérvár egészségügyi és sporttanácsnoka nyitja meg.
 
Az eseménye az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Öreghegyi Klubja, a Vörösmarty Mihály LSE Nyugdíjasok Klubja, a Maroshegy- Vörösmarty II. Nyugdíjas Klub és az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület VÍZÜGY Klubja vesz részt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >