Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Autós-Motoros Road Show vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. május 15.
Oldtimereket, a legnagyobb újdonságokat és a legszebb, legőrültebb berregő csodákat is megtekinthetik az érdeklődők az Autós-Motoros Road Show-n, melyet második alkalommal rendeznek meg május 17-én, Székesfehérváron.

 

 

A Mátyás király körúton és az Alba Plaza előtti téren zajló rendezvény újdonságaként idén bemutatkozik a kerékpáros szakma is, illetve ismét elfogadta a meghívást több helyi márkakereskedés és alkatrészekkel foglalkozó vállalkozás. Az egésznapos programot 17.00 órakor a United együttes koncertje zárja. A road show „előfutáraként” pénteken szakmai konferenciát szerveznek az alternatív hajtású járművekről és a legújabb fejlesztésekről az Óbudai Egyetemen. A részleteket sajtótájékoztató keretében ismertették a szervezők. 

Korábbi székesfehérvári autókiállítások hagyományának felelevenítése volt a célja az ötletgazdáknak tavaly, az első Autós-Motoros Road Show megrendezésével, amely több ezer látogatót fogadott. A sikerre való tekintettel ismét megszervezik az egésznapos programot május 17-én, vasárnap 10.00 órától a Mátyás Király körúton és az Alba Plaza előtti téren.

„Évekkel ezelőtt a Fő utcán megrendezett autókiállítások nagyon sikeresek voltak, így nagy öröm, hogy a program ismét megvalósulhat Székesfehérváron, immár XXI. századi köntösben. Ez azt is bizonyítja, hogy a gépjármű-kereskedelem fellendülőben van, érdemes megmutatni a legújabb modelleket a potenciális vásárlóknak. Örömteli továbbá, hogy a sok-sok városi program közé tökéletesen beilleszkedik a vasárnapi kiállítás, és gazdagítja Székesfehérvár programkínálatát. Szeretettel várjuk a családokat és minden kedves érdeklődőt!”
 – mondta el a beharangozó sajtótájékoztatón Molnár Tamás tanácsnok.

A II. Autós-Motoros Roadshow-n minden megtalálható lesz, ami a járművekkel kapcsolatos. Láthat a közönség új és oldtimer autókat, limuzinokat, régi és új fejlesztésű motorokat, de rendkívül széles lesz a kínálat az alkatrészekből, kiegészítőkből is. Összesen 14 autómárkát mutatnak be, érkezik egy 24 méter hosszú Formula 1-es kamion és két versenyautó, illetve a helyszínen lehet nevezni a hangnyomás-mérésre és versenyre, valamint a motorszépség-versenyre. Az idei program újdonságaként a kerékpáros szakma is megjelenik a kiállításon hagyományos modellekkel és Székesfehérváron forgalmazott, legújabb fejlesztésű járművekkel. Lehetőség lesz a biciklik kipróbálására is. – ismertette Huszár Frigyes főszervező, az Alba Kerékvár Kft. képviselője.

Az Autós-Motoros Road Showra több székesfehérvári autókereskedés és szaküzlet is elfogadta a meghívást. A sajtótájékoztatón részt vett többek között Szmodits Krisztina, az Ivanics csoport kirendeltség-vezetője, aki elmondta: három autómárka, a Ford, a Volvo és a Hyundai legújabb modelljeit és Kawasaki motorokat hoznak el a kiállításra.
A BMW-Rack Autó Kft is fontosnak tartotta, hogy csatlakozzon a rendezvényhez, és bemutassa új modelljeit a jelenlegi és leendő ügyfeleinek. A cég szeretne kapcsolatban maradni azokkal a BMW-rajongókkal, akik imádják a vezetés élményét. – hangsúlyozta Punk János értékesítési vezető.
A Peugeot Fábián Kft. négy autómárka, a Peugeot, a Citroen, a Ssangyong és az Isuzu modelljeit hozza el, közülük is az első kettő lesz a hangsúlyos, akárcsak a tavalyi kiállításon. A vállalkozás standján egy meglepetéssel is készülnek. – mondta el  Almási Zoltánértékesítő.

A sajtótájékoztatón szó volt arról a szakmai konferenciáról, melyet „Elektromos Mobilitás és Alternatív hajtású Járművek 2015” címmel, a road show előfutáraként  május 15-én, pénteken rendeznek meg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Dr. Bednár András, a TZ-Elma Zrt. szóvivője hangsúlyozta: a szakmai előadásokon szó lesz az elektromos autók múltjáról, jelenéről, jövőjéről, aktuális kihívásokról és dilemmákról, továbbá a környezetvédelemről. A program végén lehetőség lesz tesztvezetésre, továbbá a vasárnapi kiállításon egy elektromos autómodellt is megtekinthetnek az érdeklődők. 

 

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >