Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Seprűre fel, Boszik!
Seprűre fel, Boszik! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 14.

Image

Boszorkánygyár, macskavarró, mesekuckó, jósda, mézeskalácsház-készítés, Boszi-totó, békadobálás az üstbe – és megannyi más szórakozás várta a Koronás Park látogatóit a Boszorkányos Napon. Az egész napos program szeles, ámde napsütéses időben kínált önfeledt kikapcsolódást a gyermekeknek és szüleiknek. Ráadásul egy nyári táborozást is kisorsoltak a résztvevők között.
 
 
A Boszorkányos Nap talán legnépszerűbb programja a Macskavarró volt, ahol a gyerekek és szüleik a kapott sablon alapján maguk vághatták ki a színes anyagból, varhatták össze, tömhették ki, és díszíthették a Boszi Cicát.

Image
.

 

Image
.

 

Image
.


 
Akit a Békák jobban érdekeltek a Cicáknál, azok a Boszi Üstbe dobálhatták a játék-békákat, hogy aztán kihalászhassák őket.

Image
.


 
A kicsiket rajzfilm-vetítés várta a Mesekuckóban, a festeni, vagdosni vágyóknak pedig lehetőségük nyílt arra, hogy elkészítsék a közös mézeskalács-ház cserepeit, oldalfalait, illetve, hogy felakasztható papír boszit alkossanak.

Image
.


 
A Boszi-totón boszorkányos kérdésekre kellett válaszolni, miközben szólt a zene a Boszibálon és a Csurgó Zenekar gyerekkoncertjén.

Image
.

 

Image
.


 
Persze, a Jósda se maradhatott ki a programok közül, ahogy a park játékain is vidáman ugráltak, csúszkáltak a gyerekek - ahogy a hét többi napján is, hiszen a Koronás Park folyamatosan nyitva áll az érdeklődők előtt!
 

Image
.

 

Image
.

 

Image
.


Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >