Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A FŐNIX madárkái újra szárnyaltak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. május 19.
A hamarosan záruló félév hatalmas előrelépést mutat a FŐNX Rock and Roll SE tekintetében, hiszen már nem csak területi, hanem országos tekintetben is a legjobbak közé tartoznak a fehérvári táncosok. Children kis-, children nagy-, junior nagy- és felnőtt kisformációs kategóriában is dobogóra állhattak az országos megmérettetéseken 2015 első felében.

 

 

Benedek Dóra tanítványai közül az utóbbi két hétvégén előbb Budapesten a Lipstick felnőtt kisformáció szerzett egy szépen csillogó ezüstöt, majd Balatonfüreden két dobogós és két éremközeli helyezésel gazdagodtak a FŐNIX egyre magasabban szárnyaló madárkái.

A VIII. TLC Kupa Országos Pontszerző Akrobatikus Rock & Roll Táncversenyen a fehérvári klub indulói közül a children kisformációknál a Wonderland a 12., a Popcorn a 3., pozícióban zárt. A children nagyformációknál a Moonlight a 3., a serdülő kisformációk között a Destiny 10. lett. A FŐNIX junior kisformációja az Angel Smile 5., junior nagyformációja a Dragon Girls 4. helyezéséért érdemel dicséretet. Előbbi mindössze 7, utóbbi 6 ponttal maradt le a dobogóról.

A már említett budapesti -ugyancsak országos pontszerző- viadalon a FŐNIX két gyermek párosa és egy felnőtt kisformációja indult, s a Lipstickkisformáció kiváló produkcióval fel is állhatott a dobogó 2. fokára. A children párosoknál Fürst Olivér és Pongrácz Lili, valamint Pisch Roland és párja, Fürst Alíz is remekül szerepeltek a roppant erős és népes, 18 indulóból álló mezőnyben 6., illetve 14. helyezésükkel, így a legifjabbak szintén minden dicsértetet megérdemelnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >