Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow St. Martin koncertezett a székesfehérvári Iskolaház javára
St. Martin koncertezett a székesfehérvári Iskolaház javára Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 22.

Image

"A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát. Ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amit hisz." (Szent Ágoston)
 
 
A székesfehérvári Szent Imre Iskolaház javára megszervezett jótékonysági esten lépett fel a világhírű zenész, St. Martin.

Image
.

Image
.


 
A jótékonysági estet Márfy Gabriella szervezte, aki már régóta szívén viseli az Iskolaház gyermekeinek sorsát.

Image
.

Image
.


 
„Két évvel ezelőtt majdnem egy időben találtam rá St. Martin „Hallelujah” című videoklipjére, amit Böjte Csabánál a gyerekekkel forgattak (http://www.youtube.com/watch?v=wBaLekrkGU8 ) és a Szent Imre Iskolaházra.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek a jótékonyságáról híres Gabriella, aki úgy gondolta, hogy mivel a fehérvári ház is a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekvédelmi intézménye, miért is ne játszhatna majd egyszer St. Martin Székesfehérváron is, a „mi” gyermekeinkért?

Image
.

Image
.


 
Az álom pedig most valóra vált!

Image
.


 
A művész első szóra elvállalta a fellépést, és a jegyek bevételéből (a műsor teltházas volt, helyszínéül a Szent István Művelődési Ház szolgált) hónapokig étel kerülhet a gyermekek asztalára!

Image
.

Image
.


 
A koncert igencsak színvonalas volt, a gyönyörű fuvola- és szaxofon-játékot az előadó személyes történetei gazdagították.

Image
.


 
A program végén Márfy Gabriella egy saját készítésű festményt is átnyújtott St. Martinnak. A szimbolikus ajándékot kifejezetten erre az alkalomra festette, s a gyermekekkel, valamint néhány önkéntessel együtt alá is írta, hogy örök emlékül szolgáljon.

Image
.


 
Ezen kívül az Iskolaház diákjai is elhozták ajándékaikat a koncertért cserébe: saját készítésű lekvárt, gyertyát, s apró ajándéktárgyakat.

Image
.


 
„Ez az este a szeretetre, az egymás segítésére, összefogásra épült!” – mondta a program végén Gabriella.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >