Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: edzőtempóban is győzelem
Vidi: edzőtempóban is győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. május 26.
Egy hónap után léphetett ismét hazai gyepre a labdarúgó NB I -ben a Videoton. A csapat úgy fogadta a Kecskemétet, hogy 3 hete már megnyerte a bajnokságot, mindazonáltal a Fraditól elszenvedett kupadöntős kudarc okán nem volt mindenki túl boldog. A nézők nem tolongtak a lelátón, de akik kiementek a stadionba, azok egészen biztosan nem a most mutatott játék miatt fognak visszajárni... 1-0 -ra nyert az aranyérmes, de ez a legtöbb jó, amit erről a harmatos produkcióról le lehet írni.

 

A meccs első félidejében inkább a hazai együttes dominált, még B-csapatukkal is több lehetőségük volt Joan Carrillo fiainak, mint a sok gonddal küzdő kecskemétieknek. Mindkét együttes kihagyott egy 11-est (Bebeto és Feczesin), a kettő között pedig Trebotic egy nem túl erős, de a védők között elsurranó, 20 méteres lapos lövéssel megszerezte a vezetést a fehérvár együttesnek. Összességében legalább ezzel az egy találattal megérdemelten vezetett az aranyérmes félidőben.

A második játákrészre teljesen visszavett a hazai gárda, nem nagyon akart már előre menni, magára húzta a KTE -t, de az nem tudott élni a lehetőséggel. Ennek megfelelően egy borzalmasan gyenge, hibáktól hemzsegő, unalmas meccs lett a találkozóból. Ezt az egyhangúságot Feczesin törte meg, aki a 76. percben váratlanul kapura lőtt 22-ről, a labda pedig a későn reagálo Tujvel mellett a bal oldali kapufán csattant. Tulajdonképpen ennyi ami érdemben említhető erről a félidőről.

Összességében visszafogott produkcióval, edzőmeccs-tempóban is sikerült legyőznie a Videoton B-nek a Kecskemétet, így 71 ponttal áll az élen, utcahosszal vezetve a Fradi és az MTK előtt. Az utolsó fordulóban egy teljesen tét nélküli meccsen a már biztos aranyérmes a már szinte biztos ezüstérmes Fradi vendége lesz május 31-én vasárnap délután.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >