Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Arattak a Mesebölcső zenés versei Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. május 27.
Pünkösdi és Gyermeknapi Vigasságot rendeztek Balatonvilágoson a Fehér-Partok Turisztikai Egyesület szervezésében a helyi kultúrházban és parkolójában. A két napos, kiváló programokkal tarkított eseményen mutatkoztak be a Mary T. Csajághy által jegyzett Mesebölcső című népszerű gyermekkönyvben található versek megzenésített változatai. A balatonvilágosi illetőségű szerző örömmel mesélt az ősbemutatóról, arról, hogy a közönségnek nagyon tetszettek művei zenés köntösbe bújtatva is.

 

 

"Bíró Krisztina remekül szórakoztatta a kicsiket a különböző gyermekdalokkal! Meglepetéssel is készült Krisztina, hiszen ezen a rendezvényen hangzottak el először a Mesebölcső versikéiből Hujber Feri vidám-bulizós zenéjével készült dalocskák, amelyeket nagyon élveztek a gyerekek -a mellékelt fotók tanúsága szerint is-. A Lepkefogó, a Három varjú, a Tavasz hívogató, az Ébred az erdő, a Névtár, az Ének az oviban, a Lopótök és a Vonat című versikéket hallhattunk a hétvégi programon. Nekem is meglepetés volt, hiszen először hallhatta a közönség verseimet, gyermekdal formájában. Köszönöm a zeneszerzőnek, az előadónak és a kitűnő közönségnek az élményt. Készül a CD is a dalokról hamarosan kapható lesz!" - foglalta össze élményeit Mary T. Csajághy.

Az írónő örömmel teli mosolya érthető, hiszen egyre népszerűbbek művei az ifjabb korosztály körében, így joggal bízhat abban is, hogy a készülő verses-zenés CD-lemez hasonló sikereket arat majd a kicsik és szüleik körében, mint a versek írott változatait is tartalmazó a Mesebölcső című könyv, amely továbbra is az élmezőnyben szerepel a legnagyobb hazai könyvhálózat népszerűségi listáján!

További információk Mary T. Csajághy könyveiről, verseiről, rendelési lehetőséggel itt:http://www.mesebolcso.redsign.hu/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >