Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Évzáró Rocky Gála Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 29.

Image

Évzáró Rocky Gálát szervez a KID Rock and Roll SE Veszprémben, Székesfehérváron és Siófokon. A program során a fiatalok nemcsak tudásukat mérhetik össze, hanem látványos bemutatók is várják őket.
 
Az első Gálára május 30-án, 11 órakor kerül sor Veszprémben, a Vetési Gimnázium csarnokában, majd június 7-én 11 órától Székesfehérváron, a Köfém Klubházba, 17 órától pedig Siófokon a Beszédes Általános Iskola Sportcsarnokába várják a sportolókat.
 
Putics-Bondor Virág, az SE elnöke szerkesztőségünknek elmondta, hogy az év végi versenyeken közel 600 gyerek mutatja majd be tudását.
 

Image
.


 
A programokon fellépnek a legjobb nemzetközi, illetve országos eredményeket elérő versenyzők is, akik színvonalas bemutatókkal szórakoztatják a közönséget. A Gálákon kiosztják a féléves ranglista-kupákat, s nem lesz hiány ajándékokban sem!
 
Putics-Bondor Virágtól megtudtuk, hogy június 6-án Ljubjanaban táncolnak majd tanítványai a Világkupán, július 12-én pedig Riminiben kerül megrendezésre az EB és Világkupa, ahol szintén bemutatkoznak a KID Rock and Roll SE diákjai.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >