Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ünnepeljük együtt a Vidi bajnokcsapatát!
Ünnepeljük együtt a Vidi bajnokcsapatát! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. május 29.

Image

Szombaton játssza szezonbeli utolsó meccsét a Videoton FC a Groupama Arénában. A bajnoki címet már bizton magáénak tudó csapat köszöntésére Székesfehérváron kerül sor szombaton 21 órától. A Hotel Magyar Király előtti téren vehetik át a játékosok és szakvezetők az érmeket és a bajnoki serleget, a látványos ünneplésre szeretettel hívnak minden szurkolót és sportkedvelőt!

 

Az utolsó forduló még ezen a hétvégén zajlik, de már biztos, hogy ismét bajnokcsapata van Székesfehérvárnak. A Videoton FC sikeres szezonbeli menetelésének végén szombaton este átveheti a kupát és érem kerül a sikert kiharcoló játékosok és klubvezetők nyakába. Addig azonban még hátravan egy mérkőzés, ezt május 30-án, szombaton 16.30 órától az FTC-vel játssza a fehérvári csapat a Groupama Arénában. 

Azoknak a fehérvári szurkolóknak, akik nem tudnak elutazni Budapestre, ismét közös meccsnézést szervez a Videoton FC és a város. A Zichy ligetben óriáskivetítővel várnak minden érdeklődőt, akik az FTC-Videoton FC mérkőzés után „Az utolsó kupadöntő” című dokumentumfilmet is megnézhetik. A 30 évvel ezelőtti UEFA-kupa döntőig jutó Vidis csapatról készült alkotás 78 percben eleveníti fel az egykori eseményeket. 

 


 

A bajnokok köszöntésére és ünneplésére a Hotel Magyar Király előtt kerül sor. A játékosok várhatóan 21 órára érkeznek meg a térre, minden szurkolót és sportkedvelőt várnak ide, hogy együtt örüljön a Videoton FC csapatával a győzelmet szimbolizáló serleg és érmek átadásakor. A 30 évvel ezelőtti hagyományokat felelevenítve a hotel erkélyéről is köszöntik szurkolóikat a játékosok, majd tűzijáték zárja a programot. 

A szervezők kérik, hogy a Belvárosban zajló programokra és kitelepülésekre tekintettel a rendezvényre érkezők a Mátyás király körút, vagy a Várkörút felől közelítsék meg a helyszíneket. Jó hír, hogy a Várkörút Szekfű Gyula utca és Rákóczi út közötti felének felújítása elkészült, pénteken 16 órától vasárnap reggelig azt a gyalogosok és kerékpárosok részére ideiglenesen meg is nyitják. A gépjármű-forgalom pedig vasárnap reggeltől térhet vissza a megújult útszakaszra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >