Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow SZOMBATON A FŐNIXBEN KISPÁLYÁS TORNÁVAL EMLÉKEZNEK DÉVÉNYI TIBORRA
SZOMBATON A FŐNIXBEN KISPÁLYÁS TORNÁVAL EMLÉKEZNEK DÉVÉNYI TIBORRA Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. május 29.

Image

Szombaton rendezik a II. Dévényi Tibor emléktorna kispályás labdarúgó küzdelmeit. Az „első kör” már lement, hiszen az focihoz idén csatlakozott egy új sportág is, a röplabda tornát április végén tartották meg, kiváló hangulatban zajlott, és fehérvári sikerekkel ért véget. A labdarúgó tornára idén négy öregfiúk, és nyolc utánpótlás csapat érkezik.
 
„Remekül sikerült árpilis végén a röplabda torna, nagyon jó volt látni a sok ügyes gyereket a pályán” – kezdte Bozsák Károly, a MÁV Előre SE elnöke a II. Dévényi Tibor Emléktorna előzetes sajtótájékoztatóján.
 
Idén azért került be a foci mellett a röplabda is a programba, mert az egyesületnél szeretnék, ha azok a sportágak is bemutatkoznának, melyekkel jövőben szakosztályi szinten szeretne foglalkozni a klub.
 
Östör Annamária egészségügyi-, és sporttanácsnok elmondta örömmel látja, hogy az emléktornán a fiatalok és a kevésbé fiatalok is megmérethetik magukat, majd hozzátette, Dévényi Tibor egy sok szempontból utolérhetetlen ember volt, sokat köszönhet neki a fehérvári sport.
 

 
A sajtótájékoztatón részt vett Dévényi Tibor lánya, Márta is, aki a tervek szerint testvérével szombaton délután a díjátadásban is segítenek majd a szervezőknek.
 
„Azt hiszem Apu, ha lát minket föntről, akkor örül annak, hogy ilyen színvonalas tornával méltóképpen őrzik emlékét.”
 
A labda szombaton reggel 9:00 órakor indul útjára, az utánpótlás csapatok között három fehérvári együttest találunk, a Videoton két csapattal, míg Főnix SE egy alakulattal áll majd ki. Az öregfiúk között pedig megtaláljuk majd a MÁV Előre gárdáját.
 
„Nem volt egyszerű mindenkit összetrombitálni, hiszen munka mellett nem mindenki tud rendszeresen készülni, de aki él és mozog az itt lesz!”- jelentette ki Bozsák Károly.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >