Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
INGYENES NAPKÖZIS TÁBORBA VÁRJÁK A GYEREKEKET Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 04.

Image

A SZÉNA Egyesület ingyenes részvételi lehetőséget biztosít rászoruló családok gyermekei számára napközis táboraiban. Viza Attila önkormányzati képviselő támogatásával 10 gyermek számára tudnak ingyenes táborozási lehetőséget biztosítani a nyári szünidőben. Azoknak a kisgyermekes szülőknek szeretnének ezzel segítséget nyújtani, akiknek nehézséget okoz a iskolai szünetben tartalmas programokat nyújtó táborba küldeni gyermeküket.
 
 
A résztvevők kiránduláson, sport- és kreatív foglalkozásokon, valamint fagyizáson vehetnek részt. A tábor valamennyi programját és napi 3-szori étkezést térítésmentesen biztosítják a nyertes családok gyermekei számára.
 
A szülőknek lehetőségük van 2 turnus közül választani, így a 06.22-én vagy a 07.06-án induló tábort jelölhetik meg.
 
A táborra a www.szena.hu honlapról letölthető adatlappal lehet jelentkezni, de személyesen is átvehető az egyesület irodájában szerdai napokon 9-18 óráig a Kelemen Béla utca 7. szám alatt.
 
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015.06.10-ig kell leadni.
 
Bővebb információ a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen, vagy a +3630/849-81-47-es telefonszámon kérhető.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >