Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Indul a Fehérvári KultúrKorzó
Indul a Fehérvári KultúrKorzó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 05.

Image

Székesfehérvár idén sem bízza a véletlenre a turisták és a városlakók hétvégi szórakoztatását: aFehérvári KultúrKorzó rendezvénysorozatának köszönhetően júniustól augusztusig ismét zenés produkciók szórakoztatják a Belvárosban az idelátogatókat. A sorozat első eseményére június 5-én, pénteken kerül sor a Ciszterci templom előtti téren este 19 órától.

 

 

Székesfehérvár idén is megrendezi a Fehérvári KultúrKorzó rendezvénysorozatot, amelynek keretében a Belvárosba látogató turisták és városlakók zenés produkcióknak lehetnek részesei júniustól augusztusig.

A zenei rendezvénysorozat első koncertjére június 5-én, pénteken kerül sor a Ciszterci templom előtti téren 19 órától, fellép a Vox Mirabilis Kamarakórus.

A program szombaton folytatódik: a ciszterciek templománál ezúttal a Fiori Musicali zenél szintén 19 órakor, majd 21 órától a Shortstory zenekar örvendezteti meg az érdeklődőket egy hangulatkoncerttel a Hotel Magyar Király előtti téren.

Az Ünnepi Könyvhét keretében péntek este a Zombori zenekar, szombaton a Szőke Nikoletta Quartet várja a Városház téri színpad elé a közönséget.

A nyárestéknek idén is hangulatos kísérői lesznek a Fehérvár KultúrKorzó programjai.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >