Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Club Aliga: hétvégi változások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 12.

Image

5000 fős zártkörű vállalati nagyrendezvénynek ad otthont a Club Aliga Üdülőközpont június 12-én és 13-án (péntek-szombat), ezért a nagyközönség számára a komplexum ezen a két napon zárva tart. Az érkező hatalmas célforgalom okán az üdülőközpont gépjárműforgalma korlátozásra és idoszakosan egyirányúsításra kerül.

 

 

A közlekedést és parkolást a rendezvény ideje alatt bizonsági szolgálat fogja segíteni. A nagyközönség fogadása vasárnaptól áll vissza a rendes kerékvágásba, s mivel ez lesz az előrejelzések szerint az idei év eddigi legforróbb napja, érdemes lesz minél korábban célba venni Balatonvilágost és a Club Aligát!

Bölöni Péter, a Club Aliga marketing igazgatója elmondta, hogy a balatonvilágosi üdülőtulajdonosok, valamint a helyi lakosok számára biztosítják a gyalogos bejutást és a Nádfedeles vendégház előtti önkormányzati tulajdonú partszakasz használatát. Mivel a 2015-ös belépőkártyák nyomtatása folyamatban van, ezért a belépésre a tavalyi kártyák birtokában lesz lehetőség!

A kikötőhelyek bérlői számára korlátozott számban kordonszalaggal lekerített parkolóhelyet biztosítanak a Sportszálló előtt az Aliga II-es részen a kikötő közelében. Ezt a területet a rendezvény ideje alatt megerősített őrség fogja biztosítani.

Bölöni Péter ismertette a Club Aliga álláspontját a NIF Balatonvilágos térségét érintő vasúti pályarekonstrukciós munkáival kapcsolatban is: "A Club Aliga, a rekonstrukció kapcsán a térségben felmerülő közlekedési nehézségek enyhítése érdekében igyekszik az áthaladó forgalmat átengedni a területén. Ezt a lehetőséget limitált idejű, ingyenes áthajtás mellett, kizárólag a személyautó és motorkerékpár forgalom számára tudjuk biztosítani. A területen belüli úthálózat keresztmetszeti adottságaiból kifolyólag mindezek ellenére is adódhat fennakadás az áthaladással kapcsolatban, különösen kánikulai hétvégék, nagyrendezvények alkalmával és a főszezonban."

A fentiekben vázolt nehézségek ellenére is érdemes célba venni a Club Aligát, ugyanis itt idén -a korábbiakban megszokott- remek programokkal és kiváló színvonalú szolgáltatásokkal várják szálló, nyaraló- és strandolni vágyó vendégeiket. A 2 kilométernyi saját partszakasz, a rendezett strand, a biztonságos parkolási lehetőség, a hőségben oltalmat adó ősfás zöldövezet és a kifogástalan vízminőség mind-mind adott a gondtalan pihenéshez, kikapcsolódáshoz egyénileg és az egész család számára egyaránt.

Teljes mértékben helytálló a Club Aliga szlogenje: (vasárnaptól) Nincs miért otthon maradni!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >