Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sikeres volt a rendőrségi program Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 12.

Image

Figyelj a másikra! címmel sikeres bűn- és baleset-megelőzési napot rendezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a székesfehérvári Zichy ligetben.

 

A délutáni programok között a kifejezetten szakmai jellegű ismertetők ésbemutatók (pisztolyok és puskák, rendőrségi járművek, fegyver makettek, sebességmérés bemutatása, ujj- és tenyérlenyomatok készítése, motor szimulátor) mellett könnyedebb események, bohóc parádé, FitKid- és kutyás bemutató, Oláh Gergő koncert, valamint gyerekek és felnőttek számára kerékpáros verseny is volt a helyszínen.

Az ifjabb korosztály élvezte is a rengeteg izgalmas látni- és kipróbálni valót, de ez nem csoda, hiszen közismert, hogy szinte minden kisgyermek egy ideig rendőr szeretne lenni, mert a rendőr erős, bátor, tekintélye van. Később ez sokakban már kissé változik, éppen ezért rendkívül hasznosak azok a programok, amelyek emberközelbe hozzák a rendőri tevékenységet. Ilyen volt a fehérvári rendezvény is.

Remek időben több ezren látogattak ki a helyszínre, s sokan figyelték izgalommal a különböző bemutatókat. A bátrabban még "csibésznek" is beálltak, hogy a derék és jól kiképzett rendőrkutyák elkaphassák őket, de sokan vettek részt a kerékpáros versenyeken is, valamint több százan tapsoltak a rendőrséggel a kisebbségi toborzás területén együttműködő Oláh Gergő kiváló zenéire.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >