Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Remek programok a Club Aligában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 17.

Image

Ahogy korábban, az idén is kiváló időtöltést és tartalmas programokat kínál a nyári pihenés, strandolás mellett a Club Aliga Üdülőközpont. A gyerekeket a színvonalas játszótér és játszóház mellett különböző animált programokkal és július-augusztusban majdnem minden szombaton az egész napos "bulizást" biztosító Aligai EISPRO Mesés Napokkal várják, a felnőtteket pedig Retró Party-val, kertmozival, nagyhajós vitorlásversennyel és folyamatos szabadidős eseményekkel.

 

 

Az első Aligai Mesés Napon július 4-én a kalózok lesznek fókuszban. A Balatoni Kalózok Napján a kincskereső játéktól a bűvész tanodán keresztül a habparty-ig sok mindent kipróbálhatnak a kicsik és nagyobbacskák. A további hasonló napokon is interaktív játékok, ügyességi feladatok, izgalmas és kalandos mesejátékok, s nem utolsó sorban rajzverseny lesz izgalmas nyereményekért!

A kertmoziban minden nap vetítés! Június 18. és augusztus 23. között minden korosztály megtalálja a neki való filmet.

Az első hagyományos Retro Party-ra június 27-én kerül sor, majd július 11-én és 25-én, valamint augusztus 8-án és 22-én is lesz miért betérniük a táncos lábú nosztalgiázóknak a Retró Presszóba, ahol DJ Palotás pörgeti a recsegő-ropogó, de remek zenéket tartalmazó bakeliteket.

További Club Aligás programok és egyéb részletek itt:  http://balatoni-programok.clubaliga.hu/esemeny-naptar

Club Aliga szállásinfók és szállás foglalás itt: http://balatoni-szallas.clubaliga.hu/arak

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >