Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új járda az óvodások biztonságos közlekedéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. június 17.

Image

Mintegy 110 méteres új járdaszakasz készült el a Ligetsori Óvoda Palotavárosi Tagóvodája előtt. A beruházásnak köszönhetően, amely Viza Attila önkormányzati képviselő egyéni képviselői keretéből valósult meg, biztonságosabbá vált a közlekedés az óvodába vezető úton.

 

 

A Ligetsori Óvoda Palotavárosi Tagóvodájába több mint 100 gyermek jár. A gyermekek szülei és az óvónők néhány hónappal ezelőtt azzal a kéréssel fordultak a terület önkormányzati képviselőjéhez, hogy az óvoda biztonságosabb megközelítése érdekében szükség lenne egy járdára. Az ötlettől a kivitelezésig fél év telt el. Az új járdát az intézmény mellett található parkolóval párhuzamosan alakították ki.

 


 

Viza Attila, a terület önkormányzati képviselője a keddi ünnepélyes átadáson elmondta, a 2,7 millió forintos fejlesztésből másfél méter széles és mintegy 110 méter hosszú járda épült meg.  Így nemcsak a gyalogosok, de az autósok számára is biztonságosabbá vált a közlekedés.  A képviselő hozzátette, a fejlesztések folytatódnak Palotavárosban, hiszen jelenleg is folyik a Bátky Zsigmond és a Kelemen Béla utca 7. szám előtt egy nyolcállásos parkolóhely kialakítása a Saára Gyula program keretében. A Beszédes József téren pedig a belső járdák felületét cserélik.  

Detvay Veronika, a Ligetsori Óvoda Palotavárosi Tagóvodája vezetője köszönetet mondott a gyors és hatékony problémakezelésért, majd az óvodások egy közös séta során vették birtokba az új járdát.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >