Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lang és Pátkai is a Vidivel táborozik
Lang és Pátkai is a Vidivel táborozik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 22.

Image

Vasárnap megkezdte 10 napos edzőtáborozását az ausztriai Loipersdorfban a Videoton labdarúgó csapata. Az előzetes információknak megfelelően nem keltett nagy meglepetést, hogy a már leigazolt Danilovics kapuson kívül két ex-győri, az egyaránt válogatott Lang és Pátkai is a fehérvári kontingenssel tartott az osztrák határtól alig 20 km.-re lévő településre.

 

 

Ők még nem írták alá szerződésüket, de a következő napokban erre is sor kerülhet. Az sem nagy hír, de tény, hogy Stopira nincs a keretben, hetek óta nyilt titok a távozása. Ezt már a Vidi hivatalosan is megerősítette, tehát a védő biztosan máshol folytatja.

További távozó lehet Tujvel, Brachi és Chakla, mert sem a kecskeméti kölcsönéből visszatért kapus, sem pedig a két védő nem utazott a csapattal, pedig nekik egyéb elfoglaltságuk nincs jelenleg...

Egyelőre hiányzik még Álvarez is, ám ő nem igazol sehová, mindössze hazája, Salvador válogatottjában vannak feladatai a következő vb kvalifikációja kapcsán, hiszen a közép-amerikai zónában már elkezdődtek a selejtezők.

A Vidi II.-ből négy fiatal, a kapus Gábor Péter, Kocsis Gergő, Sejben Viktor és Havasi Dániel ugyancsak a "nagyokkal" készülhet a következő másfél hétben.

A Videoton Ausztriába utazó kerete:

Kapusok: Branislav Danilovics, Filip Pajovics, Gábor Péter
Mezőnyjátékosok: Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Juhász Roland, Fejes András, Rémi Maréval, Kees Luijckx, Simon Ádám, Filipe Oliveira, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Pátkai Máté, Dinko Trebotic, Mirko Ivanovszki, Feczesin Róbert, Marko Pajac, Kocsis Gergő, Havasi Dániel, Sejben Viktor

Hétfőn nem csak az első loipersdorfi tréningek okán lesz némi izgulnivalójuk a fehérvári focistáknak, mivel az UEFA sorsolásán kiderül, ki lesz a piros-kékek első ellenfele a BL-selejtezők során.

Az edzőtábor alatt a vezetők is gőzerővel dolgoznak a keret végleges kialakításán, így további igazolások bejelentése várható a napokban. Bernard Casoni vezetőedző valószínűleg a Fradi elleni július 5-i, fehérvári Szuperkupa-meccsen már a teljes csapatával gyakorolhat a BL összecsapásokra és a bajnoki rajtra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >