Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jót, jó áron a Balatonnál - Oázis Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 22.

Image

Alig kezdődött el a nyár, mégis voltak már igen komoly kánikulai napok, egy majd kéthetes hőhullám, amiből az előrejelzések szerint lesz még néhány a következő hetekben szeptemberig. Sok lehetőség van a nyaralásra, pihenésre, strandolásra szerte az országban, kiváltképp a Balatonnál, ám az, aki nem tervezi meg és nem foglalja le előre szálláshelyét, az könnyen hoppon maradhat a legforróbb napokon, amikor vízközelbe húzódna.

 

Mivel Budapesttől és Székesfehérvártól is a legkönnyebben, leggyorsabban elérhető balatoni település, ezért most Balatonvilágoson (Balatonaligán) ajánlunk egy remek és olcsó lehetőséget.

Nagyon kevés olyan ideális nyaralóhely van a Balaton mellett, amely autóval és tömegközlekedéssel iegyaránt könnyen, gyorsan megközelíthető, ráadásul közel van a vízpart és bevásárolni sem kell messzire menni. Nos, éppen ilyen hely az OázisApartman, amely alig 100 méterre helyezkedik el a balatonaligai vasútállomástól, 120 méterre fekszik a Club Aliga bejáratától, s 20 métert sem kell gyalogolni, ha éppen busszal érkezik a vendég! Az apartman a Balatonvilágost átszelő főút mentén található, így a gépkocsival érkezőknek sem kell sokáig keresgélniük.

A családias, remek kikapcsolódást és üdítő érzést keltő környezetben kialakított szálláshelyen egy 3, egy 5 és egy 6 fős apartman szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. Ezek a kényelmes fekhelyeken túl fel vannak szerelve főzőhellyel, televízióval, s az internetelérés is biztosított WiFi-kapcsolaton keresztül. Az Oázis Apartman kifejezetten bababarát szálláshely, ahol ingyenesen biztosítanak külön ágyat a kisgyermemekkel érkezőknek. A közelben játszótér is található.

Az udvaron parkolási, grillezési lehetőség, kényelmes, a forró órákban naptól védett hintaágy szolgálja a vendégek kényelmét, de ingyen lehet tollaslabdázni és asztaliteniszezni is, sőt! Térítés ellenében masszázs és kerékpárkölcsönzés is lehetséges. Az apartman épületében egy kis ABC is található, ami kifejezetten jó azoknak, akik nem autóval érkeznek az Oázisba, hiszen a napi sütni-főznivaló beszerzéséért, vagy éppen egy hűsítő jégkrémért vagy üdítőért ki sem kell mozdulni!

A gépjárművel közlekedőknek -egyebek mellett- néhány perc alatt elérhető a siófoki Galérius élményfürdő, a gokartpálya, a pulai Lovaspark, de a bobozás szerelmeseinek sem kell sokat autózniuk a 14 km-re lévő Balatonfűzfőig.

Természetesen a strandolás is jól megoldott, hiszen a környék legnagyobb komplexuma, a Club Aliga Üdülőközpont bejárata alig 2 perces sétával elérhető, ráadásul a tágas, kedvelt strandra belépési lehetőséget biztosítanak az OázisApartman vendégei számára. Itt a komplexum kikötőjében lehet vitorlázni, s szörfözni is Aki egy igazi, élménygazdag nyaralásra, strandolásra vágyik, s a pénztárcáját is kímélni szerenté, annak nem tudunk jobbat ajánlani ennél.

Az árak összességében nagyon kedvezőek (SZÉP kártyával és Euróban is lehet fizetni!), az apartman tulajdonosai, vezetői nagyon kedvesek, segítőkészek, ráadásul angolul is beszélnek, tehát a külhoni rokonokat, barátokat sem érdemes kihagyni a nyaralásból!

További fotók, információk, akciók és árak a http://oazis.redsign.hu weboldalon találhatók. E-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  , Facebook: www.facebook.com/oazis.apartman.balatonvilagos , telefon: +36 (88) 446-111, mobil: +36 (30) 493-7217

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >