Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szőlős Pákozd Gasztro - találkozója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 24.

Image

2015. június 27-én nyári halfőző és borversenyent szerveznek Pákozdon, a Hősök terén . A délelőtt folyamán halfőző verseny, borkóstoló és borverseny várja az érdeklődőket,a délután folyamán kulturális fellépők, sztárvendégek színesítik és emelik az est fényét.
 
 

 
Információ a Halfőző Csapatoknak
 
Hagyományteremtő rendezvényünkön bárki részt vehet, akinek birtokában van a halfőzés tudománya, a bogrács és belevaló konyhakész alapanyag.
 
Az elkészített ételeket két kategóriában fogjuk értékelni - hozzáértő zsűri jóvoltából - 1 halászlevek, 2 egyéb halételek, de természetesen lesznek különdíjak is az arra érdemes csapatok számára.
 
A főzőcsapatoknak biztosítunk tűztálcát, tűzifát (aki gázzal szeretne főzni, magának kell gondoskodni), csapat nevére szóló főzőhelyet, sörasztalt és padot, ivóvíz vételezési lehetőséget.
 
Segítséget nyújtunk abban, hogy a kitelepült pékségnél csapat nevére szóló kenyérvásárlási lehetőséget kínálunk a jelentkezési lapon leadott mennyiségnek megfelelően.
 
A főzés a rendezvény megnyitását követően 10:00 órakor, egy időben történő tűzgyújtással veszi kezdetét és tart addig, míg az ételek el nem készülnek.
 
A főzőhelyet reggel 08:00 órától lehet elfoglalni. Aki egynél több ételt szeretne elkészíten, jelezze a jelentkezési lapon, hogy több tűztálcát kér.
 
A főzés, a tűzgyújtás előkészületeit kérjük a rendezvény megnyitását megelőzően elkezdeni Jó főzést, jó hangulatot és jó étvágyat kívánunk!
 
A Halfőző Versenyre jelentkezési lap letölthető: www.pakozd.hu oldalon.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >