Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újabb zenei csemegék hétvégén a Belvárosban
Újabb zenei csemegék hétvégén a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 26.

Image

Újabb zenei kalandozásra invitálják a zeneszerető közönséget hétvégén Székesfehérváron. Folytatódik a Fehérvári KultúrKorzó, melynek keretében Harcsa Veronika is fellép szombaton a Városház téren. Pénteken este a Hermann László Kamarazenekar ad felejthetetlen koncertet „Európa zenéje” címmel.

 

 

Negyedik hétvégéjéhez érkezik a Fehérvári KultúrKorzó a városlakók és a vendégek, turisták nagy örömére. Némi változás, hogy a július 26-án, pénteken 19.00 órakor kezdődő koncertet a Ciszterci templom előtti tér helyett a Mátyás király szobornál tartják Vörös Janka és Fövenyi Máté közreműködésével. 20.00 órától a Városház téren Mujahid Zoltán és Csóka Péter, majd 21.00 órától a Hotel Magyar Király előtt Nagy Péter és a Dobridán muzsikál.

 


Június 27-én, szombaton is érdemes korzózni a Belvárosban. 19.00 órától a Ciszterci templomnál a Paradicsom Akusztik koncertezik, majd 20.00 órától a Városház téren Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint szórakoztatja a közönséget. Harcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese. Folyamatosan koncertezik, dalokat ír. Székesfehérváron felcsendül Gyémánt Bálinttal közös albumának címadó dala, a „Lifelover” is. A KultúrKorzó e heti programját az Agárdi Kongások zárják 21.00 órakor a Hotel Magyar Királynál.

Térben és időben kínál felejthetetlen európai zenés utazást a Hermann László Kamarazenekar Major István karnagy vezetésével. A Szent István Király Múzeum Díszudvarán június 26-án, pénteken 19.30 órakor kezdődő koncerten Vivaldi, Bach, Händel, Mozart, Rossini, Elgar és Bartók művei csendülnek fel, közreműködik Tóth Éva. Kedvezőtlen időjárás esetén a Csók István Képtárban rendezik meg a programot.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >