Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
SZAKÁCSOK ÉS PINCÉREK MESTERMUNKÁIT ÁLLÍTJÁK KI A GAZDASÁG HÁZÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 30.

Image

Szakács és pincér mesterjelöltek mutatják be díszmunkáikat 2015. július 7-én kedden 12.30 és 15 óra között a Gazdaság Házában. A mestermunkák megtekintésére lehetőséget biztosít a kamara a szakmai érdeklődőknek, családtagoknak egyaránt. A látogatók a szakmai tapasztalatszerzés mellett konzultálhatnak a mestermunkák készítőivel, ötleteket, megoldásokat kaphatnak formális és informális rendezvényeikhez.
 
 
A pincérek a mestervizsga feladat során meghatározott alkalmakra készítenek különböző díszasztalokat, díszterítéseket, a szakács mesterjelöltek gasztronómiai hidegtálakat, művészi megoldásokat mutatnak be. A mestermunkákat a mestervizsga bizottság értékelését követően tekinthetik meg a látogatók.
 

 
A mestermunkák ezen szakmákban a legmagasabb színvonalat képviselik. Akik mesterré válnak, amellett, hogy szakmájuk legmagasabb szintjére jutottak, részt vehetnek a jövő szakembereinek minőségi képzésében.
 
A pincér díszmunka kiállítása a második emeleti konferencia teremben látható, míg a szakács díszmunkákat a földszinti Európa Klubban állítják ki.
 

 
A látogatók a szakmai tapasztalatszerzés mellett konzultálhatnak a mestermunkák készítőivel, ötleteket, megoldásokat kaphatnak formális és informális rendezvényeikhez.
 
A kiállításon a Dolgozva tanulj projekt finanszírozásában megvalósuló pincér és szakács mesterképzés és vizsga díszmunkáit mutatják be.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >