Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelemmel zárt a Videoton
Győzelemmel zárt a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 02.

Image

A románok egyik élcsapata után az ukrán bajnokság legutóbbi 4. helyezettjét is legyőzte a Videoton, a Zorya Luhansk elleni 2-1 -es sikerrel zárva másfél hetes ausztriai edzőtáborozását. A fehérvári együttes 0-1 -ről Ivanovszki és Kovács góljaival fordított kiváló erőkből álló ellenfelével szemben. Összességében 10 nap alatt három erős csapat ellen 1 vereség és 2 győzelem a mérlege, mindez meccsről-meccsre javuló teljesítménnyel, ami feltétlenül jó előjel a Fradi elleni hazai, vasárnap esti Szuperkupa-derbi előtt.

 

 

A felek ezúttal a szlovéniai Radenciben csaptak össze, s az ukránok kezdtek kicsit aktívabban, ám néhány perc után átvette az irányítást a Vidi, de lehetőségeivel nem tudott élni. Némileg váratlanul szerezte meg a vezetést a Luhansk a 31. percben egy gyors támadás végén, Opanasenko jóvoltából. Nem sokáig örülhettek az ukránok, a fehérvári egylet ugyanis Ivanovszki révén két perc elteltével egyenlített.

A második félidőben is inkább a Videotonnak voltak helyzetei, így végül teljesen megérdemelten söpörte be a győzelmet Kovács 72. percben esett gyönyörű lövésével. Ahogy a román Astra ellen, most is olyan találatot jegyzett a válogatott középpályás, ami bizonyítja remek technikai tudását, kreativítását. Mindkét megmozdulása élményszámba ment, az ellenfelek legnagyobb bánatára.

A csapat egyre jobban, összehangoltabban mozgott a pályán, a keret minden tagja bizonyította, hogy lehet rá számítani. Bernard Casoni vezetőedző és alakuló csapata számára a Ferencváros elleni Szuperkupa összecsapás lesz az első igazi erőpróba, hiszen várhatóan legnagyobb hazai riválisa ellen mérheti le leginkább, hol tart valójában. A vasárnapi mérkőzés este 20:15-kor kezdődik a Sóstói Stadionban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >