Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Három megye legjobbjai készülnek Riminibe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 06.

Image

A KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi lányformációja 2015. július 10-12-ig az olasz tengerpartra, Riminibe utazik. A Baby dolls fantázianévre hallgató lánycsapat július 12-én, vasárnap fog versenyezni a Világkupán az olasz tengerparton több magyar formációval és megannyi külföldi csapattal a fődíjért.Ender Tamás - Finkenzeller Kitti junior páros július 11-én, Riminiben méretteti meg magát az Európa Bajnokságon.
 
 
Az egyesület vezetője és egyben a formáció edzője, Putics-Bondor Virág a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy a versenyen 19 lányformáció mérettet meg magát.
 
„Nehéz és hosszú felkészülésen vagyunk túl, hiszen a lányok március óta folyamatosan versenyeznek, formában vannak.” – nyilatkozta Virág – „Ez a verseny lesz a félév során az utolsó, és egyben a legfontosabb megmérettetés.”

Image
.


 
Riminiben az Óz a csodák csodája betétdalaira összeállított koreográfiával fognak versenyezni a lányok. A csapatban Veszprém megyei ( veszprémi a legtöbb táncos), de emellett székesfehérvári és siófoki táncosok is szerepet kaptak, hiszen az egyesületnek itt is vannak szakosztályai és székhelye is Veszprémben található.
 

Olvasóink az alábbi linken tekinthetik meg az említett formáció tudásának egyik bizonyítékát:

http://youtu.be/fV4_B0K_wFQ


Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >