Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Agárd-Gárdony Rögbi: lányokkal megerősítve
Agárd-Gárdony Rögbi: lányokkal megerősítve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 21.

Image„Először indultak el lányaink az U12 mini és az U14 kölyökcsapatunk mellett szombaton, a Kecskeméten megrendezett Országos Diákolimpia Őszi Területi Döntőjén.” – újságolta szerkesztőségünknek Vida-Szűcs Lajos, aki elmondta: A két fiúcsapat felkészülését sok vész nehezítette, sorban hullottak ki a játékosok.

Az utolsó napokban kiderült, hogy mindkét csapatból hiányozni fog egy-egy kulcsjátékos - az Ormay testvérek személyében, akik lázas betegen feküdtek otthon.  

A Mini, azaz a Gém csapat balszerencsés kezdés után mégis dobogós lett a nyolccsapatos mezőnyben – a harmadik helyet hódították el. A Kölyök, vagyis a Nagykócsag névre hallgató csapat számára nem sok babér termett ezen a hétvégén, - tizenkét csapatból a 10. helyet sikerült elérni. A magyar rögbiválogatott mesés, 39-12-es győzelmet aratott a tornát követő válogatott mérkőzésen az esélyesebb Dán válogatott ellen.

Image
.
 

Lányaink – AG’s Angels elnevezéssel - szalagos kategóriában első mérkőzésükön enyhe vereséget szenvedtek, míg a második mérkőzésük döntetlen lett. Rájuk másnap egy kamaraerdei sportfesztiválon újabb mérkőzések vártak, a tapasztaltabb és fizikálisabb mezőnyben győzelmet nem értek el, de egyértelműen a rendezvény kedvencei lettek. Nem minden kezdet nehéz!

Vida-Szűcs Lajostól azt is megtudtuk hogy a hidegebb idő beköszöntével a kisebbek edzései tornaterembe kerülnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >