Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: bérletek, facebook, szlovák bíró
Vidi: bérletek, facebook, szlovák bíró Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 14.

Image

Még nem kezdődött el a bajnokság, ám így is sok oylan információ van amikről jó, ha tudnak a Videoton szurkolói. A legfontosabb talán az, hogy már meg lehet vásárolni az öszi szezobra szóló bérleteket a Sóstói Stadionba, melyekkel több egyéb kedvezmény is jár, így pl. a bérletesek 20 % -os kedvezményt kapnak a The New Saints elleni BL-visszavágó belépőinek árából.

 

 

Ezen kívül a Vidi Shopban -és több más helyen- 10 % kedvezménnyel vásárolhat akinek bérlete van, illetve garantált ezen szurkolók számára az ülőhely is a stadionban. További hír, hogy szlovák játékvezető fújja a sípot a keddi, első BL-meccsen Walesben.

A zsolnai illetőségű Jan Válásek 5 éve FIFA-jákvezető, s eddig még nem vezetett magyar csapatnak nemzetközi mérkőzést. Apropó keddi, walesi meccs! A találkozóra szervezett út nem lesz, akik egyénileg vállalják a túrát, azok 20 fontért juthatnak belépőhöz amit a helyszínen, Oswestryben a Park Hall Stadionban lehet megvásárolni a magyar idő szerint kedden 20:00 órakor kezdődő összecsapás előtt.

Nem kardinális, de az internetbarát szurkolók számára érdekes információ lehet, hogy a Vidi Facebook oldala elérte a csupa ötös 55 555 lájkot, ami a második legmagasabb a honi klubok közül. Ebben a tekintetben a Fradi nagyon vezet (186 000 like) , a Vidi előnye viszont ehhez képest minimális a DVSC (bő 54 000 fő) és a DVTK (53 000) "tetszikelői" előtt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >