Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ingyenesen elszállítják a viharkárok utáni zöldhulladékot
Ingyenesen elszállítják a viharkárok utáni zöldhulladékot Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 14.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata folyamatosan figyelemmel kíséri a viharkárok utáni helyreállítási munkákat és segíti ezeket. A város polgármestere és a Depónia Nonprofit Kft. közötti egyeztetést követően újabb intézkedés született: ingyenesen elszállítják a családi házas övezetekből az összeaprított, vihar által letört ágakat.

 

 

A Depónia Nonprofit Kft. is segíti a viharkárok felszámolásával összefüggő munkákat – mindezt a dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel történt egyeztetést követően jelentette be Steigerwald Tibor ügyvezető igazgató.

A kommunális szolgáltató egyébként is biztosítja a lakossági zöldhulladék elszállítást, amelyet most díjmentesen kiterjesztenek a vihar által letört ágakra. A július 20-ával kezdődő héten – a járatok átszervezésével – megoldják a leszakadt ágak és egyéb, a vihar által keletkezett zöldhulladékok rendkívüli elszállítását.

 


Ez azt jelenti, hogy ha a családi házas övezetben lakók a vegyes szállítási napon a vihar által letört ágakat - szállítható méretűre összeaprítva - kihelyezhetik a ház elé, azt külön zöldjárattal elszállítják. Ezekre nem kell matricát helyezni, és természetesen díjmentesen viszi el a Depónia Nonprofit Kft. Ami nem viharkárból adódó zöldhulladék - tehát kaszálék, vagy egyéb lágyszárú zöld -, az továbbra is matricaköteles lesz. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >